Re Frame

For en uke siden gikk arrangementet 3 days of design av staben i København. Jeg reiste sammen med Siri og Susanne i regi av Unidrain.

Både Siri og meg jobber med interiør design og er opptatt av at det vi anbefaler våre kunder er det beste i markedet. Da var det veldig spennende for oss å få et dypdykk i Unidrains produkter. Vi har lenge tegnet inn linjere sluk på bad og vet at Unidrain er det beste produktet. Derfor var det ekstra spennende å besøke deres utstilling på design dagene ettersom de nå har lansert helt nye produkter til badet.

De siste årene har bruken av ulike metallfarger på dusj og servantarmaturer vært en klar trend. Det er ikke uvanlig at kundene jeg tegner løsninger for ønsker messing, kobber eller sorte detaljer når de skal pusse opp badet. Som designer er jeg veldig opptatt av en helhet, hvis jeg bruker dusjarmatur i kobberfarge skal denne fargen gå igjen i resten av interiøret og detaljene på badet. Det er ikke mange som tenker over det men da kommer selvfølgelig fargen på sluket i dusjen inn i bildet og ikke bare det men håndkleknagger, toalettpapir holdere og andre faste interiører på badet. Da var det veldig inspirerende å få en skikkelig innføring i Re Frame kolleksjonen til Unidrain som virkelig setter en ny standard på baderomsinnredingen.

Det ligger mye arbeid bak et godt design og produkt. Vi fikk møte Kenneth Waaben som har designet den nye kolleksjonen. Han fortalte om hele filosofien bak de nye produktene og hvordan hans mål med designet var å videreutvikle og forbedre baderoms tilbehørene vi alle har på badet. Dette er virkelig en serie produkter jeg har ventet på for å få den siste prikken over ien på badene jeg designer for mine kunder. I Re Frame kolleksjonen er det ikke bare produkter med et lekker design men de er også gjennomtenkt i forhold til funksjonalitet. Bare tenk på nalen mange av oss bruker i dusjen som aldri egentlig passer helt inn. Nå har den fått et lekkert design og festes med en magnet i underkant av den lekre produkthyllen. For mer produkt informasjon besøk hjemmesiden til Unidrain og Re Frame produktene her.

Etter et spennende foredrag var det tid for mingling og lunsj. Det er ikke bare inspirerende å få innføring i nye produkter men like viktig å hygge seg og dele erfaringer med design kollegaer. Jeg kom hjem fra København med masse inspirasjon og informasjon som jeg skal ta med meg videre i mine neste prosjekter.

Ha en fin fin søndag!

Klem

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *