Mine favoritt ferieplagg

Det er så deilig å kjenne solsteken på kroppen igjen etter en lang vinter. Vi nyter lange late dager på stranden i Sitges.

Denne tiden er det ennå forfriskende kjølig vann i havet og ikke fullpakket med folk på stranden, rett og slett superdeilig!

Etter en lang dag på stranden koser vi oss med promenader i den sjarmerende gamlebyen før middag. Det er litt svalt i luften om kvelden og etter en lang dag i solen er det godt å ta en genser over skuldrene.

Genseren fra Les Tricots O´r er helt klart min favoritt i reisegarderoben. Mohærgarnet i genseren er så myk og deilig mot den ny solte huden. Besøk hjemmesiden til merket her.

Jeg elsker også de vintage inspirerte broderte toppene fra Jhonny Was. De kommer i så mange ulike fargekombinasjoner og jeg har flere av dem i skapet hjemme. Besøk hjemmesiden her.

På denne reisen ble denne hvite blusen brukt i kombinasjon med den hvite shortsen fra H&M.

I Norge er det Helene Aaby agenturer som fører merkene og har oversikten på butikker som selger både de dreamy genserne og de kule plaggene fra Jhonny Was, besøk deres Facebook side her og Instagram her.

På fredagen var det beach party på Nomade i Villa Nova, deler mer fra den magiske kvelden i neste innlegg.

Ha en fin avslutting på langhelgen.

Klem

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *