Richard Avedon utstilling på Henie Onstad kunstsenter

I dag åpner det en fantastisk utstilling på Henie Onstad Kunstsenter. Jeg var så heldig og fikk se utstillingen allerede i går sammen med inviterte gjester og Elle gjengen.

Richard Avedons utstilling Avedons Amerika er en fantastisk samling av hans mest ikoniske bilder. Det er stil ut i alt 54 portretter som han har skapt i løpet av en periode på over 50 år. Richard Avedon er kongen av portretter, han skapte bilder som fester seg på netthinnen og som du husker. Det er første gangen denne utstillingen blir vist i Norge. For mer info om utstillingen les den siste utgaven av Elle eller besøk hjemmesiden til Henie Onstad Kunstsenter her.

På dette arrangementet hadde jeg ansvaret for dekoren til lunsjen med tema «Green Future». Med vakre linduker og servietter i ulike grønnyanser som base til bregner, skjærsmin og årets høst bygg fra eget jorde ble det et bugnende langbord.

Alt av dekor var det Broste Copenhagen som leverte. Se den kule miksen av ulike vaser sammen med messinglysestakene «Flower» i 3 ulike høyder.

Jeg har en klar favoritt i det vakre bestikket «Tvis» og de enkle men lekre serviettringene i samme messing farge. Det rene designet passer til alle type borddekkinger.

Det var en veldig hyggelig atmosfære rundt langbordet denne dagen, det var tydelig at alle koste seg.

Lunsjen ble arrangert på Piruetten restaurant som er i lokalene til Henie Onstad kunstsenter. Maten som bestod av tapas med det lille ekstra var aldeles nydelig. Og litt østers og champagne blir heller ikke feil selv til lunsj. Champagnen ble servert i glassene Amber fra Broste Copenhagen.

Det var en fantastisk ramme rundt denne dagen med masse inspirasjon og mingling. Det å besøke kunstutstillinger og gallerier er noe jeg virkelig elsker. Som interiørdesigner og stylist gleder jeg meg over å se at den litt mer personlige og individuelle interiørtrenden ta plass i Norske hjem. Vi kopierer ikke lenger stilen til andre men er opptatt av å skille oss ut å vise vår personlighet og smak gjennom interiøret i våre hjem. Da må man huske på at kunst er en av de viktigste elementene i et personlig hjem. Et kunstverk eller brukskunstgjenstad kan du være helt alene om å eie og vill ofte være det elementet som gjør at dit hjem er unikt og personlig. Det ligger mange historier bak et kunstverk og det gir et rom sjel!

Nå vill jeg avslutte denne arbeidsuken med å anbefale deg å ta turen innom Hennie Onstad for å se utstillingen Avedons Amerika, du kommer ikke til å bli skuffet!

Nyyyt fredagen,

klem Annette

2 Comments

  1. Du altså skikkelig fint det ble

    1. Ohhhh, så koselig feedback, tusen takk Carine <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *