Jens Bond 60år

Fest, fest og fest igjen….. jeg synes ikke jeg skriver om annet en festligheter i det siste! Men sånn er det ofte i juni. Sommeren er her og da er det mange fester både privat men også på jobb.

I dag deler jeg bilder fra den store feiringen av Jens på Gran Villa Rosa i Spania for et par uker siden.

Dette var festen Pål og jeg hadde gledet oss aller mest til siden invitasjonene kom i vinter.  Det å bli invitert til dette magiske stedet er bare så fantastisk, Elisabeth og Jens er så hjertevarme mennesker med åpne armer. Hvis jeg noe gang skal ha en stor feiring eller hjelpe noen med et arrangement ville det vært på dette stedet, her er absolutt alt lagt til rette for en opplevelse man ikke finner andre steder.

Vi kom på festen og klarte elegant å gå forbi den røde løperen, var visst ikke så opptatt av den men så champagnen i hjørnet så da gikk vi rett på boblene ;)….

Men nå til feiringen og festen. Fru og herr Bond var i slaget og koste seg!

Fotoveggen var også satt på plass for kvelden og alle gjester ble fotografert her. Jeg har lyst å dele dette bilde av familien «Bond», tenk at Elisabeth og Jens har 8 «mine og dine» barn sammen samt barnebarn, det er helt fantastisk å se denne familien samlet!

Alle gjester minglet rundt i hagen bak slottet der det ble servert alt man ønsket, selvfølgelig også Dry Martini shaken not stirred.

Elisabeth er en av de mest forover lente og kuleste av mine venninner! Hun hadde rett og slett kjørt in alle levende statuer fra Ramblan i Barcelona for kvelden. De sto levende gull statuer over hele fest området. Seriøst kreativt og kult!!!!

Jeg koste meg så mye med gjensyn av så mange gode venner. Når Lotta, Kjetil og meg kommer sammen vet vi at et blir en sen kveld!!!!

Men mest hyggelig var det å endelig ha med seg følge. Jeg har lenge vært den venninnen uten kjæreste på festene her og på Grimsøya men i år var Pål med og det var så hyggelig!

Hele rammen rundt festen var magisk fra begynnelse til slutt. Festlokalet var pyntet og stemningen til middag og festen etter var elektrisk. Jeg er bare glad for at man får mulighet til å samle på slike opplevelser og relasjoner i løpet av livet.

Tusen takk for en magisk helg kjære Elisabeth og Jens!

Stor Klem

Annette

´

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *