Tootsie 3år

Da var det tid for å feire lille Tootsie igjen. Tiden flyr, det føles ikke som det er lenge siden jeg feiret hennes 2års dag på fjellet, les mer om den feiringen her. Men nå er altså verdens beste lille firbente venn 3år!

I år feirer vi på småbruket. Flagget er heiset til topps, Pål og Sturla er på besøk og bordet er dekket ute i hagen. Sommeren her er herlig!

Denne tiden på året bugner det med vakre markblomster i naturen rundt gården som jeg dekorerte hele sommerfest bordet med. I tillegg så dekket jeg med servise, glass, servietter, duk og bestikk fra Broste Copenhagen. Alle de grønne vasene heter Amalie og er også fra Broste. Jeg digger det nye serviset Sandvig. Serviset er så stilrent og passer til absolutt alle type borddekkinger, sjekk hele kolleksjonen her.

Men så til Tootsie igjen. Hun elsker pølse og pakker. Da er det selvfølgelig det hun skal få denne dagen. Hun er vant til å sitte ved bordet når det er merkedager som dette og sitter faktisk helt stille og venter til hun får lov å gå løs på pølsebitene.

Vi «voksne» koste oss med grillmat og min signatur drink. Denne drinken passer perfekt å servere i coup glass og denne gangen valgte glassene Amber. Hvis du har lyst å mikse denne drinken delte jeg oppskriften til jul i fjor. Den passer like godt om sommeren som om vinteren, link til oppskrift her.

Det er rett og slett herlig med litt ferie hjemme, jeg er glad for å ha valgt det i år. Det er oppussing i på gang i gårdshuset også så her er det full rulle fra morgen til kveld. Tootsie virket happy for feiringen og tok en tidlig kveld mens vi andre unnet oss en sommerfest ut i de små timer.

Sommerlivet er nydelig, nyt det!!!

Klem

Tootsie & Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *