Tilbake på fjellet

Etter en real oppussingsferie på småbruket bestemte Pål og jeg oss for å avslutte årets sommerferie med noen dager på fjellet. I den ekstreme sommervarmen som har vært den siste uken var det litt friskere forhold i Rondane og det var aldeles herlig å komme til hytta igjen.

Her senker jeg skuldrene maks og i tillegg får man tilgang til en aktiv ferie med alle tur muligheter i området. Men den første kvelden var det kun en ting som vi hadde lyst til å det var å puste ut.

Tootsie elsker også hytta og for henne var det helt klart en lettelse å rømme fra varmen som var hjemme når vi dro.

Etter å ha pyntet bordet ute med blomster koste vi oss med en skikkelig deilig sommer drink. Denne drinken er ikke høy på alkoholprosent og passer perfekt i sommervarmen.

Denne må du prøve, her er oppskriften:

Sommer drink

Dette trenger du:

Rosè vin

Juice, jeg brukte rabarbra, bringebær og eple juice som jeg kjøpte på Rema

Tonic vann

Bringebær

Slik gjør du:

Ha 6-8 bringebær i bunnen av et vinglass. Fyll så på med vin til halve glasset er fult. Hell så på juice så det er ca. 3 cm igjen til kanten på glasset. Topp det hele med litt Tonic vann, jeg brukte helt vanlig Schweppes tonic. Det er en fordel at alle ingrediensene har stått i kjøleskapet så de er kalde før du mikser drinken, slik unngår du å bruke isbiter. Bringebærene kan også fryses ned før bruk som erstatter bruk av isbiter.

Vi koset oss lenge i sittegruppen ute, tenk at det var tropevarmen selv her på fjellet om kvelden og utover natten.

Vasene som jeg brukte til blomster dekorasjonene er fra Broste Copenhagen. Det er superfint med flere vaser i ulike høyder i en kollasj. Broste har masse vaser i kolleksjonen sin, se hele her.

Nyyyyt de siste dagene med tropevarme!

Klem Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *