Nytt servise til hytta

Det å være på fjellet er en helt egen stemming, så naturnært og rolig. Den friske luften og akkompagnert av den evige bruset fra Ulafossen er det som omgir meg utenfor hytteveggen her i Rondane.

Det er ren luksus å ha muligheten til å sitte hver kveld i solnedgangen å nyte. Vi har spist middag ute alle dagene. Når luften blir litt kjøligere om kvelden fyrer vi i bålfatet og tar på oss en genser. Ferie livet er herlig!

En middag ute ved hytteveggen fortjener det lille ekstra.

Jeg har manglet et pent servise på hytta og det har stått på ønskelisten lenge. Men jeg har ikke funnet det perfekte serviset før i vår. Broste Coperhagen lanserte den nye servise serien Tisvilde tidligere i år og når jeg fikk se det falt jeg pladask. For å se hele alle servis deler besøk hjemmesiden til Broste her.

De rene linjene og den mellom grå fargen er aldeles nydelig. Dette serviset kan kombineres med det meste av dekor.

Her på hytta velger jeg å dekorere med rustikke elementer. Dekketallerkener i tre, naturfargede lin servietter og strå av bygg skaper et røft utrykk. Men serviset passer like perfekt til en minimalistisk og ren borddekking uten de rustikke detaljene.

Overflaten på porselenet er en kombinasjon av glasert overflate og matt uglasert bunn. Den matte og blanke kombinasjonen er lekker.

Lin serviettene, bestikket, glassene og blomstervasene er også fra Broste. De rustikke serviett ringene fant jeg hos Home & Cottage og tre tallerkenen er fra Muubs kjøpt hos Haver interiør.

Håper dette inspirerte til en rustikk middag ute i det fri. Vi har fortsatt mange varme kvelder foran oss før høsten kommer snikende. August er den siste sommermåneden så nyt den til det fulle!

Klem

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *