Feriedager på Casa Cook

Som en avslutting på sommeren har vi tatt en familietur til den lille øya Kos i Hellas. Lykke (datteren til Pål) og hennes kjæreste Hans har jobbet og stått på hele sommeren og fortjente en uke i varmen før skolestart, videregående kaller dem begge på mandag…

Jeg har ikke besøkt Kos tidligere og det har egentlig ikke stått høyt på min reiseønskeliste heller men det skjer en forandring på denne øya om dagen som er positiv. Fra å ha vært en «party øy» tidligere dukker det nå opp flere nye konsept og luksus hoteller med et helt annet fokus enn fest.

Jeg har lagt spesielt merke til den nye hotellkjeden Casa Cook. De har flere hoteller og bygger også på flere steder som åpner snart. Se deres Instagram her og hjemmeside her. Da falt ferievalget på Kos og denne gangen for å kombinere ferie og jobb på Casa Cook.

Jeg føler meg utrolig heldig som blir booket på sånne jobber, dette er et utrolig gjennomført konsept hotell og kjempeinspirerende sted å besøke.

Jeg la ut noen «my stories» på Instagram og fikk endel spørsmål på hvordan dette stedet er. Vi har tatt en evaluering internt i familien og kommet frem til følgende.

Lykke: Rett og slett deilig!

Hans: Hipser kult og avslappet!

Pål: Ro i sjelen!

 

Min evaluering: et sted for ro og inspirasjon, må tilbake!

 Dette er stedet å reise for en ferie hvis du ønsker ro, luksus, inspirasjon og alt det andre ekstra. Jeg har fotografert hele stedet og sett hele hotellet. Her er det spa, yoga og ro for dem som skal lade opp batterier

.

For dem som ønsker sol og hygge er det et stort tilbud av bassenger både private og felles samt en nydelig strand med de beste solsenger og nydelig mat og drikke. Vi har spist oss igjennom endel av menyen og alt er bare så smakfullt og delikat. Servicen er bare så «on spot» og personlig, det føles nesten som du kommer hjem på besøk til noen du kjenner fra før.

De har også flere arrangement i løpet av uken som filmkveld ute på torsdager og beach party på lørdager med magisk atmosfære.

Hotellet har flere ulike romtyper, prisklassen er høy men det må man nesten forvente av et sted som dette. Bor du på et vanlig rom er prisen som andre luksus segment rom. Men her kan du bestille junior suiter med basseng du deler med 3 andre rom som gir det lille ekstra. Eller du kan leie en egen villa med eget privat basseng og de finnes i ulike størrelser med et eller flere soverom. Vi hadde gleden av å prøve ut en slik villa og det var veldig privat og behagelig.

Jeg vill virkelig anbefale deg som har tenkt å feriere i Middelhavet å besøke et av Casa Cooks sine livstils hoteller. Etter denne ferien kommer jeg hjem med en følelse av ro, minner for livet fra hyggen med familien og masse inspirasjon til videre interiør prosjekt.

Vi lengter tilbake allerede og nyter de siste kveldene på ferie i de vakre solnedgangene på Kos. Det blir nok ikke så lenge til vi er tilbake her ;).

I dag har jeg bursdag så nå blir det feiret og vi skåler med en leskende Aperolspritz, livet er herlig! Da er det bare å ønske de nye 44 årene velkommen og nyte kvelden, jeg føler meg så heldig!

Klem

Annette

2 Comments

  1. Gratulerer så mye med dagen som var, for ett flott sted å feire dagen på 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *