Jotun Lady fargelansering 2020

Da var tiden endelig inne for lanseringen av Jotuns nye farger. Det er alltid like spennende å se hva det kreative teamet har skapt og de trender de spår i tiden som kommer. Og lanseringen skuffet ikke. Det var så inspirerende å se at Jotun feirer det nye tiåret velkommen med masse farger som er så vakre og fulle av energi. Det er ingen tvil om at vi er inne i en tid der trendene peker mot mer vågal og overraskende bruk av farger i våre hjem og interiører.

På lanseringen fikk vi en grundig og energisk presentasjon av de nye fargene og filosofien bak fargekolleksjonen. Etter presentasjonen fikk vi oppleve fargene utstilt i flotte stilleben. Se her hvordan det nye fargene var utstilt i spennende kombinasjoner og vakkert stylet.

Slik beskriver Jotun selv sin nye kolleksjon ”2020 Colour Design by LADY”

Et nytt tiår!
– 2020 representerer et helt nytt tiår. Mange av oss ønsker å foreta noen endringer i livet, lære noe nytt, reise eller bare dagdrømme litt mer. Uansett; et godt sted å begynne er hjemme i egne omgivelser. Det sier Lisbeth Larsen, som har ledet arbeidet med utviklingen av det nye fargekonseptet.

– Når vi skal designe en ny farge spør vi alltid oss selv hva vi ønsker at fargen skal uttrykke, sier Larsen. For det handler om mer enn en ny farge. Det handler om en tolkning av tendenser i samfunnet, og hva vi tror vil være viktig for folk i tiden som kommer. Dette ønsker vi å støtte opp om med våre farger.

12 unike personligheter
Farger er effektfulle innslag i livene våre, og det nye fargekartet er en invitasjon til å utforske effekten av farger. – Ulike farger påvirker oss forskjellig, fortsetter Larsen. – Det er herlig å oppleve hva våre farger og malinger kan gjøre for et rom, og for menneskene som bor der.

Fargekartet som nå lanseres byr på 12 helt nye LADY-farger. Hver og en av fargene har sin egen personlighet, og skaper helt unike atmosfærer. Fargene har fått navn som reflekterer en optimistisk fremtidstro; i kombinasjon med individualitet og nysgjerrighet.

De siste årene har vi sett en tydelig tendens i forhold til fargevalgene i vår hjem. Det helt hvite er ikke like hyppig representert og det grå som har vært en trend i flere år byttes nå ut med kulør. Flere velger også å male tak, dører og listverk i samme farge som veggen. Flere og flere tørr også å male hele rommet etter at de kun har testet ut en farge på en fondvegg. En kontrast vegg i et rom er fint men trenden viser bruk av farger i hele rommet. Det trenger ikke å være en og samme farge, rommet kan males i flere farger også komplementærfarger som røde toner mot det grønne eller gyllent i kombinasjon med blå valører. Dette ser du også representert i Jotun Ladys nye brosyre som snart er på plass i alle Jotun utsalgssteder.

Her er noen av fargene og trendene jeg synes utmerket seg fra den nye kolleksjonen.

20142 DAYDREAM

En dempet plommefarge – varm, lun og luksuriøs

11174 CURIOUS MIND

En kalkaktig grågul nyanse – dempet, diskret og elegant.

5489 FREE SPIRIT

En grønnaktig blå tone – forfriskende, levende og sval.

5490 SERENE BLUE

En dempet blågrønn farge – harmonisk og vakker.

Da er det bare å la seg inspirere av Jotun Lady sine nye farger og trender og la ditt hjem få et personlig preg med en nyanse som overrasker og gir energi. 2020 blir et fargerikt år!

Nyyyt helgen, klem Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *