2 dager i København

Noe av det viktigste i jobben min er å sørge for jevnlig inspirasjon og info om nyheter og trender. Det skjer så mye i trendbildet og utviklingen beveger seg veldig raskt. Det å være 100% på ballen er ikke lett og det tar mye tid å holde seg oppdatert. Derfor sørget jeg for å ta en real inspirasjons rundtur for litt over en uke siden.

Det hele begynte med en herlig invitasjon til Stockholm og Pop Up butikken til Rituals. Vi har en hel gjeng som reiste fra Norge og det sosiale er like viktig på slike turer som eventet vi besøker. Dette var et kveldsarrangement så da har jeg ikke så mange bilder å dele men jeg laget en film fra dagen og kvelden som du kan se her.

Etter en herlig sosial kveld fikk jeg en god natt søvn før turen gikk videre til København. Marianne @inspirasjonsguidennorge og jeg hadde booket besøk på endel showrooms som vi skulle besøke over et par dager. Jeg gledet meg veldig til å besøke Broste Copenhagen sitt showroom for å få en forhåndsvisning av vår/sommer kolleksjonen 2020.

Det var som forventete. Masse herlige farger, materialer og masse lekre nyheter. Broste Copenhagen har de siste årene satset mye på lanseringen av en helt ny møbelkolleksjon og den er virkelig lekker. Jeg valgte selv sofa, sjeselong og puff fra dem når jeg pusset opp stuen.

En tydelig tendens er duse pasteller, dype støvete farger, naturmaterialer og tørkede blomster. Bare se her hvor lekkert de hadde dekket bordet i utstillingen.

For å kunne dele mest mulig fra min jobb og turer har jeg satset mere på film enn tidligere. Fremover skal jeg dekke de viktigste som skjer i mitt liv, både litt privat og mye jobb og dette deler jeg på min nye YouTube kanal. Det ligger ikke så mange filmer på kanalen enda men håper at du følger med fremover for her kommer jeg til å dele mye! Her er link til minYouTube kanal.

Klikk her for å se filmen fra København besøket.

Etter all inspirasjon og showroombesøk var det nydelig å kose seg med bobler og  lunsj sammen med gode venninner. Vi spiste på den superkule restauranten The Market. Sølvi og Marina hadde også tatt turen ned til København så alle møttes der til en lang herlig ettermiddag. Etter en slik helg kommer man hjem med masse inntrykk og inspirasjon. Dette var virkelig den energiinnsprøytingen jeg trengte!

Fra deilige 16 grader i København var det litt brutalt å komme hjem til kulden. Det er -4 på småbruket i kveld så her fyrer jeg i peisen og koser meg med macen på fanget pakket inn i et stort pledd. Nyyyyt vinterkvelden du med!

Klem

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *