VINN hele min favoritt hondebunnsserie fra Bio+

Hår er noe jeg er veldig opptatt av. Jeg har svennebrev som frisør og jobbet i faget i nesten 10 år før jeg gikk over til interiør og foto. Noe av grunnen til at jeg er opptatt av hår er at jeg selv har et problem hår. Helt siden jeg var ung har jeg opplevd perioder med håravfall og et hår som lett knekker. Dette skjer ofte i perioder med mye jobb og press. De fleste reagerer fysisk på stress på en eller annen måte. Mitt hår viser meg når jeg bør vurdere å roe tempoet litt.

Det å ha et sprøtt hår som knekkert er ikke lett å jobbe med. Da er bruk av riktige produkter veldig viktig. Når jeg jobbet som frisør visste jeg at Bio+ var produktet som fungerte best mot hodebunns problem. Det var ikke produktet med det kuleste designet men jeg solgte det på grunn av virkningen. Til syvende og sist er det faktisk innholdet som er det viktigste og ikke designet, finner man er produkt som funker blir man tro til det. Jeg hadde massevis av kunder som rett og slett fikk løst sine problemer når de gikk over til å bruke Bio+.

Da var jeg ekstra glad når Cutrin som er produsenten a Bio + valgte å videre utvikle produktene. De har lansert en helt ny serie med produkter for kvinner som lider av nettopp det problemet jeg har, håravfall og et hår som brister lett. Nå har jeg testet produktene siden i sommer og elsker det. Det løser ikke problemet fult ut men gjør at det helt klart blir veldig mye bedre. Serien består av en Shampo, balsam og et «leav in» serum du gnir inn i hodebunn etter vask. Produktet har også et nytt og lekkert design.

Selvfølgelig er det viktig å tenke på andre aspekter også når man har en slik hår utfordring. Jeg har droppet styling produkter som inneholder annet en pleie. Hårspray droppet jeg helt for en tid siden. For 6 år siden sluttet jeg å farge håret. Jeg er veldig fornøyd med min naturlige hårfarge. Den er en helt vanlig mellomblond kommune farge men ettersom de fleste med den nyansen farger håret blitt min naturlige hårfarge unik. Etter vask med Bio+ scalp therapy for women bruker jeg hårolje og varmebeskyttende styling for å beskytte håret mest mulig.

Denne produktserien er satt sammen av en unik kombinasjon pleie komponenter som vitamin F, Anagain og Nordisk havre olje. Denne kombinasjonen av pleie gjør at håret blir sterkere, blankere og får nødvendig fuktighet men uten å tynge håret. Det virkningsfulle serumet med kastanje-ekstrakt, mentol og vitaminer stimulerer og styrker hårveksten, så du får et lengre og sterkere hår som er mer motstandsdyktig. For mer informasjon les om alle produktene til Bio+ her.

Vinn et sett med mine favoritt produkter fra Bio+ scalp therapy for women!

 For å delta i konkurransen, gjør følgende:

  • Følg Cutrin Norge på Instagram her: @cutrinnorge
  • Lik bildet og legg inn kommentar unner bildet av produktene på min Instagram konto her: @annettenotrdstrom.no

I samarbeid med Cutrin Norge trekker ut vinner som blir annonsert andre advent 8.12!

Lykke til og ha en fin første advent!

Klem

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *