Julepynt fra naturen

En naturlig, bærekraftig og dempet julepynt er i vinden mer enn noen gang før. Julen trenger ikke å handle om overdådig pynt og dyre innkjøp. Det er masse vakker pynt rett utenfor våre dører i naturen, selv nå om vinteren. Jeg tok en tur ut i hagen utenfor mitt foto studio og på unner 1/2 time var fanget fullt av strå og tørkede blomster som ble med meg inn i varmen.

Inspirert av fargene i naturen malte jeg studio i veggfargen Humble Yellow som er fra Jotun Ladys siste kolleksjon for 2020. Denne fargen er en diskret, sofistikert og en varm tone som gir plass til andre aksenter uten selv å forsvinne i bakgrunnen. Med LADY Pure Color får veggene dine et eksklusivt utseende, med supermatt finish, det passer perfekt til den matte og naturlige pynten jeg skal til å lage.

De tørkede blomstene og stråene laget jeg kranser av som skal henge sammen på veggen. De vakre og rene glasskulene med åpning foran er fortsatt en av mine julepynt favoritter. I fjor fylte jeg dem med friske blomster i år med tørkede for å ta igjen elementene fra kransene på veggen.

Bli med meg bak i kulissene og se mine tips på YouTube, for å se filme klikke her!

Denne julepynten er totalt strippet for glitter og bling. Den fremstår heller litt historisk, før ble mye av julepynten hentet ute i naturen. Når jeg setter sammen detaljene til den naturlige julen er ikke savnet etter glitter og glam tilstedet. Jeg elsker den vakre, sofistikerte og matte paletten og kjenner på en nostalgisk ro.

Les mer om denne stilen og få flere tips på Jotun Lady bloggen her!

Til denne fargepaletten og julepynten passer det perfekt med en Espresso Martini som kveldens fest cocktail, i neste innlegg deler jeg min beste oppskrift på drinken.

Nyt helgen og ha en strålende andre advent!

Klem

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *