Julens borddekkings inspirasjon

En julebords dekorasjon setter virkelig preg på en festaften og setter ofte prikken over ien i forhold til dekorasjonen. Vi tilbringer mange timer rundt et julebord for å nyte god mat, drikke og sosialt samvær. Jeg ønsker å gi gjestene mine en opplevelse når de setter seg til det litt utradisjonelle festbordet. 

Fargen Wisdom 20145 fra Jotun Lady 2020 kolleksjonen er en sofistikert og dyp plommefarge, dette var utgangspunktet  for min julebords dekorasjon. Denne dype valøren virker samlende og beroligende som gir rommet en atmosfære av forfinet, maskulin eleganse. Les mer om fargen her.

Ute er det ruskete og kaldt, derfor ønsker jeg å dekke et festbord fylt av varme. I dekoren har jeg konsentrert meg om å bruke dype og varme valører fra vinrødt til sort. Med tørket Hortensia, frukter og kvister med mørke bær bringer jeg essensen av veggfargen til borddekorasjonen , dette skaper en gjennomført helhet.

 Se film på YouTube av borddekkingen her!

Tips for å gjenskape stilen:

  • Bruk tørkede blomster, bær og frukt som borddekorasjon.
  • Lek med teksturer, jeg har mikset lin i duk, velur i julekuler sammen med glass.
  • Tørr å dekorere med dype valører. I dekorelementene jeg valgte ut til denne stilen er det brukt endel sorte elementer som står flott til fargen Wisdom. Prikken over ien er å bruke stearinlys med farge til en slik mørk elegant borddekor. Jeg valgte å bruke sorte stearin lys som fungerte flott som en forlenger av de matte sorte lysestakene.

Jeg ønsker å invitere mine gjester til et elegant, varmt, omfavnende og magisk julebord som legger rammen for mange hyggelige timer tilbords.

Hvis du ønsker å gjenskape stilen så er min innkjøpsliste for dekoren og interiøret her:

Grå lin duk: Home & Cottage

Lyse grå lin duk: Broste Copenhagen

Vinrøde lin servietter: Broste Copenhagen

Sorte stoler: In Between fra Hviit

Terrakotta boller: Sekki fra Hviit

Glass og karaffel: Ferm Living Ripple fra Hviit

Vase: Broste Copenhagen

Jule kuler i fløyel og glass fra Home & Cottage

Sort metall jule pynt på bord: Mille Moi fra Home & Cottage

Stjerne lykt i sort metall og glass på vegg: Home & Cottage

Servise sort: Broste Copenhagen

Bestikk i rose metall: Broste Copenhagen

Glass skål: Broste Copenhagen.

3 sorte lysestaker: Home & Cottage

Sorte Lys: Broste Copenhagen

Ønsker den en herlig førjuls tid! Kos deg med forberedelsene!

Klem

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *