Nytt Soverom, Episode 4: Lister og veggdekor

Da var vi et skritt nærmere ferdig resultat på det nye soverommet. En veldig viktig del av design utrykke er valg av lister. I tillegg il valget er måten å lege det på litt nytt. Jeg elsker et klassisk rom med utsmykking og innramming av vegger med lister og det ønsket jeg å skape på mitt nye soverom!

I denne episoden ønsker jeg at du først og fremst ser filmen på Youtube for inspirasjon, Klikk på linken her for å se filmen.

I filmen får du bli med til Byggdekor i Sandefjord som har levert listene og hjulpet meg med å oppnå det ultimate resultatet.

For å få et perfekt resultat er det viktig å planlegge bruke av slike liter godt. Det er flere hundre ulike listtyper man kan velge mellom i masse ulike former og dimensjoner. For meg var det viktig at listene ikke tok overhånd i rommet siden takhøyden er lav. Her var det viktig å skape en innlisting som var klassisk og passet rommet.

Byggdekor leverte lister til tak, gulv, rundt vinduer og dører og utsmykkingen som er montert på vegg for å skape et klassisk og trendriktig utrykk.

Besøk hjemmesiden til Byggdekor her.

Og Instagram siden her.

Listene er utrolig enkle å montere. Jeg var litt i tvil men Mats på Byggdekor forsikret meg om at dette var «easy peasy», og det var det.

Det var rett og slett å kappe lengden etter behov:

  • Kapp listen i ønsket lengde
  • Lim listen på veggen
  • Fjern overflødig lim med en sparkespade
  • Vask over med en fuktet klut.
  • La limet tørke.
  • Fjern overflødig lim i skjøter
  • Mal over med ønsket farge.

Håper dette inspirerte til dine fremtidige oppussings prosjekter. Ha en fin kveld!

Klem

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *