Du Kan, lørdag 8 februar!

Jeg jobber med mange ulike type prosjekter og elsker at hverdagen er variert og med masse spennende utfordringer. Noen av oppdragene som jeg sier ja til er foto og film på eventer. Jeg sier ikke ja til alle type eventer men når det er temaer jeg kan relatere til og synes er interessante stiller jeg gjerne opp.

Når Annett Sturk og Henriette Lien fortalte om eventet de skal arrangere lørdagen 8.2 ble jeg veldig glad for å bli spurt om å filme den dagen. Dette er 2 fantastiske damer som har masse erfaringer de ønsker å dele. Når jeg leste programmet så var min første tanke at dette er noe jeg ville meldt meg på!

Denne dagen tror jeg byr på innsikter og redskaper som gir verktøy i en krevende hverdag. Selv kan jeg relatere til endel av utfordringene og synes det er så modig og kult at Henriette og Annett deler.

Besøk Henriettes hjemmeside her.

Besøk Annett`s hjemmeside her.

Føler du at noe av dette treffer deg og at fikk lyst til å bli med på Christiania Theater lørdag 8.2 9-18 kan du besøke Facebooksiden her for mer info eller melde deg på eventet her.

Jeg ser frem imot en inspirerende lørdag på jobb!

Bli med på «DU KAN»!

Klem

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *