Nytt Soverom, episode 6: Montering og styling

Endelig er soverommet klart til innredning! I tidligere episoder ble rommet listet og malt ferdig samt stoffene sydd. Nå har malingen tørket så vidt og jeg klarer nesten ikke å vente til å få alle detaljer på plass.

Se video fra montering, innreding og styling på YouTube her.

Jeg er så tilfreds med resultatet! Det er mye av interiøret som er gjenbruk fra andre rom på gården som skal inn. Jeg har mange vintage møbler og ting  med affeksjon verdi som betyr mye for meg og som må få plass i rommet. Endelig får disse gjenstandene en skikkelig fin omgivelse.

Men det er noen nye interiører som skal inn i rommet også. Jeg er spesielt tilfreds med de nye vegglampene fra Scan Lamp. De kommer med dimmer noe som er så utrolig praktisk på et soverom! Besøk hjemmesiden her, de har et stort utvalg flotte lamper til en veldig god pris!

I neste episode skal jeg dele det ferdige resultatet både med bilder og film, episode 7 blir den siste i denne serien fra det nye soverommet på småbruket. Følg med for å se rommet helt ferdig! 

Ha en super fin weekend avslutting!

Klem Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *