Nytt Soverom, Episode 7: FERDIG RESULTAT!

Endelig ferdig!!! Jeg er så fornøyd med resultatet!

Det har vært en super effektiv oppussing men med masse detaljer. Når jeg ser tilbake på rommet om var så ser jeg hvorfor jeg bestemte meg for å gå igang med dette prosjektet, anger ikke et sekund.

Denne gangen filmet jeg også hele prosessen noe som resulterte i en serie kortfilmer som jeg har delt på Youtube. For å se serien på min YouTube kanal klikk her. Jeg setter stor pris på om du føler meg på YouTube for å se flere av mine filmer fremover, jeg har masse spennende prosjekter på gang som jeg har tenkt å dele!

Men først noen tanker om det ferdige resultatet på soverommet. Denne gangen var jeg veldig opptatt av at dette skal være en oppussing med varig resultat. Da ble materialvalgene veldig viktig. Det hele startet med Proffvegg fra Huntonit. Med de geniale veggplatene fikk jeg skjult all gammel panel og fikk en hel glatt vegg i hele rommet.

Så var det listverket fra Byggdekor AS, jeg synes at listene skapte en veldig flott innramming på hele rommet og i kombinasjon med blåfargen Serene Blue fra Jotun Lady ble dette helt fullkomment.

Jeg sydde alt av pynteputer og seil over sengen i stoffer Mulberry Home sin kolleksjon Modern Country, min favoritt stoff leverandør.

Og til sist var det bare å style alt på plass. Jeg har stort fokus på gjenbruk så de fleste møblene er med meg fra før men jeg unnet meg en ny ting og det var vegglampene fra Scan Lamps, elsker dem!

Da var det bare å se på før og etter bilder, hva synes du om resultatet?

Og her noen bilder av “details” fra rommet:

Hvis du ønsker med info om alle produkter er det bare å skrolle på eldre innlegg, jeg har delt det meste fra oppussingen. Om du har spørsmål er det bare å sende meg en mail!

Ha en herlig fredag!

Klem

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *