Vår i stuen

Jeg er så utrolig glad for at jeg ble ferdig med en rekke foto oppdrag før unntakstilstanden slo til. Det er veldig krevende tider for alle nå også for meg ettersom jeg er selvstendignæringsdrivende, men jeg holder koken enn så lenge!

Bare et par uker før alle ble oppfordret til å holde avstand og prioritere hjemmekontor hadde jeg en uke med innholds produksjon for Jotun Lady. Det er inspirasjon som skal publiseres ut over våren som inspirasjon til hvordan vi kan sette farge på våre hjem. Og er det noen gang mer enn før vi trenger slik inspirasjon så må det vel være nå!

De fleste av oss er stort sett hjemme døgnet rundt og det byr på masse nye utfordringer. De fleste har kjent på et snev av brakkesyke, vi blir litt utålmodige og går lei og ønsker at denne nye hverdagen skal bli enklere med tiden!

Men dette kommer også med en del muligheter. Vi ser på vårt hjem med helt nye øyne og mange av oss er klare for å gå i gang med prosjekter hjemme som har blitt nedprioritert tidligere på grunn av mangel på tid. Det er nå du kan gå på med et prosjekt som frisker opp ditt hjem. Og hva er vel enklere enn å male et rom? Vi blir glade og får energi av å omgi oss med farger, så sett farge på din nye hverdag!

Med maling kan vi gi rommet et helt nytt utrykk og det er gjort på 1 dag eller 2. For Jotun var et av oppdragene å skape inspirasjon til en vårlig stue. Og her er resultatet, besøk Jotun Lady bloggen her.

Se video fra produksjonen på YouTube her.

Jeg elsker den støvete nydelige rosa valøren Jotun Lady 20054 Silky Pink. Lady Minerals kalkmaling var perfekt til denne fargen, spillet på veggen er bare til å spise opp. Jeg vill ikke ha noe annet på veggen i et rom med denne fargen og spillet, veggen ble en utsmykning i seg selv!

Tusen takk til Phoebe Sturk min flotte modell og mine samarbeidspartnere som stilte med varer til bildene: Haver Interiør, Objekt etc., Bemz og Broste Copenhagen. For mer detaljert info om hvor alt er ifra besøk Jotun Lady bloggen her.

Ta vare på deg selv og andre i denne rare nye hverdagen!

Klem Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *