Påske i stuen med hjemmelaget pynt

For noen uker siden hadde vi ingen anelse om at påsken kom til å bli som den blir i år. Hyttene står stort sett tomme og skisporene like så. Vi er oppfordret til å holde oss hjemme og bevege oss minst mulig ute blant andre. Det er i slike tider det er viktig å gjøre det litt ekstra trivelig  hjemme!

Jeg er nok litt tidlig ute med påskepynten men det er for å inspirere deg med et super kult tips til hjemmelaget påskepynt. Jeg pleier å male egg til påskeriset men i år ble det en litt annen vri på malingen.

Jeg ville at påskepynten skulle smelte inn med interiøret og passe inn til fargene jeg har hjemme. Derfor malte jeg årets påskeegg i fager brukt på veggene her på gården og jeg brukte faktisk masse malingrester og prøver som har hopet seg opp. Helt genialt, miljøvennlig og super lekkert!

Alle fargene er fra Jotun Lady, sjekk kodene unner for å få til denne lekre duse pastellpaletten.

For mer info om malingen besøk Jotun Lady bloggen her.

Jeg har innredet stuen med ny sofa som er hele 4 meter lang. Jeg var veldig glad i den forrige sofagruppen også men nå fikk jeg lyst å ha en sofa som er litt mer tilrettelagt for å krype opp i og kose seg med lange tv kvelder, noe som har vært aktuelt de siste ukene ….

Sofa modulene er Söderhamn fra Ikea men jeg har bestilt trekk fra Bemz som spesial syr trekk til Ikea møbler. I tillegg bestilte jeg nye sofaben også fra Bemz for å få litt mer høyde på sofaen i forhold til det Ikea har valgt å ha på modulene. Jeg er supertilfreds.

Og så er sofaen fylt med masse digge puter i ulike mønstre og farger sydd i stoffer fra Mulberry Home kolleksjonen Modern Country, da føler jeg at den nye looken i stuen er perfekt til våren. I fjor sommer behandlet jeg veggene i stuen med veggfornyeren Jotun Lady Minerals Revive i fargen Raw Canvas. Jeg er veldig glad for at jeg valgte akkurat denne fargen, til Raw Canvas er det så lett å mikse og bruke andre farger til. Se innlegg fra oppussingen og bruk av veggfornyeren her.

Nå er det bare å nyte påsken med hjemmelaget pynt og ny sofa lagt til rette for enda noen uker med tv kos.

Har du malingrester i bod eller kjeller? Lag din egen påskepynt du med da vel!

Slik gjør du:

  • Blås eggene tommer for innehold. Du lager et hull i bunn og et i toppen og blås.
  • Vask eggeskallene og legg dem til tørk.
  • Ta en snor og en liten bit av en fyrstikk. Knyt tråden rundt fyrstikken og tre pinnen ned i hullet på toppen av egget. Slik får du en snor du kan henge egget i.
  • Mal egget med ønsket farge og heng det til tørk.
  • Når eggene er tørre kan du dekorere kvister med eggene. Jeg brukte Syrintrekvister fra hagen her på småbruket.

Se film fra stuen på YouTube her.

Kos deg med påskeforberedelsen. Gjør det trivelig rundt deg, det skaper ikke bare trivsel men godt humør!

Klem Annette

2 Comments

  1. Så fint….Takk for all inspirasjon og god påske…..
    Stor klem Liv

    1. Så hyggelig feedback Liv =), håper påsken din var fin! Klem Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *