Jotun fargelansering 2021

Da var høsten her igjen, full av spennende oppdrag og forventninger. Jeg går en veldig variert arbeidshalvår imøte og gleder meg veldig til det. En del av jobben er å stadig holde seg oppdatert og informert om det nye som beveger seg i interiørtrendbildet. Og nå er det viktigere enn noen gang ettersom de fleste sin fokus har vært rettet mot hjem og hytter i halvåret vi har lagt bak oss og det ser ut til å fortsette.

Mange har følt for oppgraderinger og fornyende grep på hjemmebane nå som vi har tilbrakt så mye tid i våre private miljøer. Flere jeg har snakket med går med oppussingsplaner utover høsten og vinteren også. Hva er viktigere da enn å la oss inspirere av de fargene som ekspertene har utviklet for å inspirere oss til de kommende interiørtendenser.

I går lanserte Jotun fargekartet Rediscover, besøk Jotuns hjemmeside for video og mer info om alle farger her.

Her blir vi presentert for en rekke nye farger i kombinasjon med utvalgte nyanser fra Jotuns fargearkiv. Fargene presenteres i form av fire fargefortellinger som inspirerer deg til å gjenoppdage hjemmet med nye farger og fargesammensetninger. Vi rydder for å gi plass til det nye, samtidig som vi er opptatt av å ta vare på det vi har, sier Lisbeth Larsen, Global Colour Manager i Jotun i en pressemelding.

Det nye fargekartet består av 29 farger, der 17 av dem er nye. Fargene er som nevnt delt opp i fire temaer:

JORDNÆR TILVÆRELSE – med varme, rustikke nyanser

KLARHET OG RO – med myke nøytraler og taktile overflater

NATURLIG STEMNING – med luftige blåtoner og dempet grønn

KREATIVT SPILLEROM – med drømmeaktige pasteller som slipper fantasien fri.

Alle foto er fra Jotun / Fotograf: Line Klein. | Styling: Kråkvik & D’Orazio

Jeg kjenner at jeg gelder meg til å ta med denne kolleksjonen som et fantastisk arbeidsverktøy inn i mine prosjekter som jeg jobber med ut over høsten. Jeg er allerede godt i gang med et prosjekt i Lofoten som er unikt. Prosjektet heter Skårungen og befinner seg utenfor Svolvær på et unikt gammelt fiskevær som heter Ørsvågvær. Her har jeg  farger og energi fra naturen i kombinasjon med historiske detaljer som fokus. Og det var til stor glede å se at endel av fargene jeg allerede hadde prosjektert, var med i Rediscover kolleksjonen som noen av de nyansene de har løftet frem fra Jotun arkivet. Her er et par tegninger fra prosjektet med fargene 10246 Velvet og 8469 Green Leaf:

Høsten er perfekt tid for opprydding i hjemmet og med et par strøk maling i en ny farge skaper du et helt nytt og fresh utrykk på null komma niks. Jeg skal i gang med flere fargerike prosjekter i høst og gleder meg til å dele mer i tiden som kommer.

Nyyyt en jordet og fargerik høst!

Klem Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *