Interiørpodden

I går var jeg for første gang i et podcast studio! Jeg var så heldig å bli invitert av Anine i Interiørpodden til en liten interiørprat. Det var skikkelig gøy og jeg koste meg veldig, skravla gikk om gården, trender, farger og masse mer! På forhånd gruet jeg meg litt til å høre meg selv på tape men etter å ha lyttet til episoden er jeg veldig happy med resultatet!

Lytt til episoden her: https://pod.space/interiorpodden/fargerik-luksus-bohem

Tusen takk Interiørpodden og Anine for en super koselig morgen og interiørprat!

Klem Annette

1 Comment

  1. Hørte på dere i dag, så herlig, morsomt og fin prat dere to hadde ❤️ SÅ gøy at du har et nytt prosjekt på Lofoten, heldige er de som har booket deg. Kommer til å bli så fint

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *