Fargerikt i Bonytt

Tidligere i år fikk jeg et spennende oppdrag av Bonytt. De ville booke meg til å fotografere og filme den flotte leiligheten til Janicke Eckbo på Frogner. Det var et inspirerende fargevalg og interiør som møtte meg i den flotte klassiske leiligheten. Hele hjemmet er fargesatt av Dagny Thurmann-Moe i Koi Fargestudio, jobben som er gjort med fargepaletten er fantastisk.

Jeg gledet meg veldig til denne utgaven av Bonytt var ute i butikkhyllen og det er den nå!

Ekstra gøy var det å se at et av  miner bilder ble valgt ut til å pryde forsiden på magasinet.

Dette prosjektet er virkelig vært å ta en titt på. Les gjerne artikkelen for å få masse info og inspirasjon til et fargerikt interiør. Jeg laget også en video fra prosjektet på litt over 6 minutter med intervju av både Janicke og Dagny. Se filmen her, som er lagt ut på Bonytt sin Youtube kanal:

La oss bli inspirert til en fargerik og energigivende tilværelse!

Ha en super fin mandag!

Klem Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *