Hytten til Anine i Boligdrøm

Da var den siste utgaven av Boligdrøm i bladhyllene i dag. Og jammen fikk ikke jeg bilde jeg har tatt på forsiden av dette magasinet også, kjempe gøy!!! Reportasjen er fra den lekre fjellhytten til Anine von Krogh på Musdalsæter.

Jeg besøkte henne tidligere i vår og helt siden besøket har jeg gledet meg til å kunne dele bilder og film fra hytten. Anine har gjort en fantastisk jobb med interiørdesigner, dette er rett og slett magisk! Her er filmen fra hyttebesøket, bare se selv de lekre detaljene:

Det er mange flotte detaljer å legge merke til her men noe jeg synes er virkelig unikt er den vakre peisen som står mitt i rommet og fungerer som en romdeler mellom kjøkken, stue og spisestue. What a centerpiece!!!!

I tillegg så synes jeg vinskapet er råkult og alle flotte detaljer som flisvalg både på kjøkken og bad m.m. Det er rett og slett bare å gratulere Anine og Fredrik med en flott gjenomført hytteprosjekt! Anine er en profil du burde følge, her er hennes Instagramkonto og så en hun jo en av de 2 så driver Interiørpodden som jeg besøkte forrige uke, besøk Interiørpodden her.

Da gjenstår det bare ønske alle en super fin helg! Løp og kjøp Boligdrøm, der er det masse flott interirørinspirasjon!

Klem Annette

1 Comment

  1. Det er så fine billeder, der er fra denne fine hytte – så dejlig inspirerende og flot atnnydecsyn og ord fra. Gkæder mig hver gabg jeg ser dem . Tillykke med det fine resultat -begge Anine og Annette .

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *