Nordic Lounge by Tone Kroken

I dag var det endelig fredag og et lanserings event jeg har ventet lenge på sto på agendaen. Det var som å gå opp trappen til «furniture heaven»!!

Min kjære kollega og en av oss 4 i stylistligaen Tone Kroken har lansert en egen møbelkolleksjon i samarbeid med Six Bond Street. Tone er så utrolig kreativ og kunstnerisk og jeg er mektig imponert over hennes design. Hun har lagt ned masse arbeid bak denne kolleksjonen og det syns og føles.

Tone strålte av lykke i dag, det var så hyggelig å se henne så glad!

Jeg liker alle møbler i kolleksjonen men det som står høyest på ønskelisten nå er sofamodulene «Lounge by me» i sennepsgul fløyel. Jeg satte meg i den dype digge sofaen og ville ikke ut av den igjen. Sofaen kommer i masse ulike farger, på bildet unner i en vakker dyp brun grønn farge. Og legg merke til den vakre puffen! For å se mer besøk hjemmesiden til Six Bond Street her.

Hele dagen ble live streamet over Youtube av et film team. Ettersom Covid-19 setter en stopper for store samlinger hadde Tone løst dette på en super smart måte, hun delte opp gjestelisten i flere små samlinger. Dagen begynte med den første gruppe til frokost, så var vi i stylist ligaen med i gruppe 2 til lunsj. Etter oss var det hele 3 grupper til. Og alle blir sendt på Youtube så hvis du er nysgjerrig kan du gå inn og se i linken her.

Her er noen fler bilder av den stemningsfulle og overraskende interiør stylingen Tone hadde skapt rundt sine møbler, er ikke dette kult!?!

Da var det fredag kveld og helg. Jeg utbringer en skål for Tone og den fantastiske jobben hun har gjort, gratulerer så mye kjære Tone!!!!

Klem Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *