Vinn mine favoritt lykter!!!

I sommer delte jeg bilder fra min ute kino som vi har bygget i hagen på småbruket . Det var første gangen jeg blogget om de fantastiske Soft Spot Solar fra Rosendahl. Det innlegget fikk massiv respons.

Så la jeg ut et bilde i forrige uke der jeg går tur med Tootsie i høst naturen rundt gården. Da brukte jeg igjen lyktene fra Rosendahl, og som tidligere så fikk dette masse respons. Det er ikke så rart, disse solar lyktene er rett og slett et av mine favoritt designprodukter! Besøk hjemmesiden for mer info om lampene her.

I slutten av dette innlegget kan du vinne et helt sett av disse lyktene, det betyr 3 st. Soft Spot Solar i 3 ulike størrelser av en samlet verdi på 4247kr!!!

Men før vi går løs på konkurransen har jeg lyst å fortelle litt om hvorfor disse lampene gjør meg så entusiastisk. Først og fremst så har jeg lenge vært på jakt etter lamper som jeg kan bruke ute og som blir ladet opp av solen, det gjør disse. I tillegg har de en sensor som tenner lampen når det skumrer, helt genialt! Og så lyser de lenge….hele natten.

Men det som alltid har manglet i solladede lysprodukter fra andre leverandører er et vakkert og gjennomført design. Men ikke bare det, i tillegg føler jeg at solcelle produktene ikke har en funksjon om vinteren da vi ikke har tilgang på noe særlig lys denne årstiden. Med Soft Spot Solar kan du bruke dem året rundt. De har en helt genial lade inngang så når lyset svikter lader vi lampen inne med kabel. Da er faktisk Soft Spot Solar lampene i bruk hele året hos oss.

Jeg bruker lampen både inne og ute, de tåler mye. Og i tillegg bruker jeg lykten når jeg går tur med Tootsie nå som kveldene og morgenen er mørke, det så mye hyggeligere å bære med meg denne i hånden enn en vanlig lommelykt.

Pål digger også produktet, det har en kul designs som appellerer til mannen i huset også. Han kom på den geniale ideen å ha flere av lampene rundt på gården og oppover trappen til gjestehuset. Slik ble det en koselig lysløype opp til der gjesten bor som besøker gården.

Vi bruker rett og slett disse magiske design produktene over alt. Nå til helgen går turen til hytta på fjellet igjen og da er lampene med på turen. Der står de både inne og ute på tunet i Rondane som på gården.

Jeg vill gi deg muligheten å bli like glad i dette designproduktet fra Rosendahl som jeg har blitt. Nå kan du vinne et helt sett på 3 av Soft Spot Solar ved å gjøre følgende:

  • Følg Rosendahl på Instagram: @rosendahlcph, link her.
  • Tagg en venn (1 lodd) eller flere (flere lodd) på min Instagram: @annettenordstrom.no, link her.
  • Føl meg på Instagram: annettenordstrom.no

Lykke til , vinneren trekkes mandag 26.10, og det annonseres her på bloggen og på min Instagram, P.s. Vinneren får personlig melding fra meg også!!!

Gleder meg til å annonsere vinneren,

Klem

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *