Fargerik inspirasjon på Frogner

I begynnelsen av året fikk jeg det morsomme oppdraget å style, fotografere og filme den flotte leiligheten til Janicke Eckbo. Leiligheten er en klassisk og stor i en av de flotteste gatene på Frogner og da forventer man seg kanskje interiør som er klassisk.

Men bak inngangsdøren hos Jannicke Eckbo åpnet det seg en overraskende verden av farger. Det å designe en leilighet med ulike farger i alle rom krever kunnskap og erfaring og det har Dagni Thurmann-Moe fra Koi fargestudio, hun har levert hele fargeplanen til leiligheten. Hennes fargefilosofi er nytenkende og inspirerende. Se videoen jeg har laget for Bonytt her:

Boligen var på trykk i Bonytt tidligere i høst og jeg var så glad for at dette flotte prosjektet fikk pryde forsiden på magasinet. Men så et par måneder senere ble jeg veldig glad og overrasket da Tysklands største interiørmagasin Schöner Whonen trykker saken og pryder deres forside til nyttår som er tendens utgaven 2021. Det er så gøy når man treffer skikkelig med fotojobben og får slik anerkjennelse men det krever jo selvfølgelig at objektet som blir fotografert også er noe helt spesielt.

Her er en liten bildekavalkade fra de ulike ormene i leiligheten.

Stue

Kjøkken og spiseplass

Bad

Soverom

TV stue

Et fargerikt hjem gir en masse energi og glede.

Jeg heier masse på et fargerikt og inspirerende 2021!

=) Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *