Vinn verdens lekreste kjøkkenmaskin!

Kjøkkenet er mitt favorittrom, det er hjertet i gårdshuset. Jeg kan ikke skryte på meg at jeg er den mest aktive bakeren eller kokken, men jeg liker å eksperimentere å prøve meg frem med nye oppskrifter. Noen er selvfølgelig mer og noen mindre vellykkede, men uansett så er det gøy å prøve seg frem med nye smakskombinasjoner.

Når jeg designet møbleringsplanen til det nye kjøkkenet hadde jeg fokus på maks arbeid komfort slik at alt var plassert i soner som gjør at kjøkkenet er praktisk. I tillegg til alle kjøkkenskaper og integrerte hvitevarer hadde jeg alle frittstående kjøkkenmaskiner med i planen fra start.

Kjøkkenmaskinen og blenderen fra Kitchen Aid er ofte i bruk og står derfor alltid fremme på kjøkkenbenken klare til bruk. Jeg valgte å ha dem i fargen kremhvit for å passe inn til interiøret og fargene i rommet. Det sto mellom hvit og kremhvit, men jeg synes det var lekkert å bryte opp med kremhvit siden kjøkkenflisene er hvite.

Sjekk alle de lekre fargene du kan få disse maskinene i. Hvilken er din favorittfarge?

Nå som det nærmer seg jul er begge maskinene oftere i bruk, jeg har endel bakeprosjekter i kommende måned. Og nå er det en uke til advent, derfor ønsker jeg at en heldig bloggleser skal gå julen i møte med et nytt Kitchen Aid produkt.

Nå kan du vinne enten en kjøkkenmaskin eller en blender, vinneren kan velge et av disse produktene fritt:

Kitchen Aid Blender (klikk på blender for link til hjemmesiden)

Kitchen Aid Kjøkkenmaskin (klikk på blender for link til hjemmesiden)

For å delta må du gjøre følgende 3 trinn:

Vinneren trekkes tirsdag 1.12, og det annonseres her på bloggen og på min Instagram. P.s. Vinneren får  melding fra meg på Instagram også.

Gleder meg til å annonsere hvem den heldige vinneren blir, LYKKE TIL!!!

I neste innlegg deler jeg oppskriften på min beste julekake laget med Kitchen Aid maskinene, den ble himmelsk god!!!

Klem

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *