Julen er her

Da er det endelig lillejulaften og høytiden er her. 2020 avsluttes hos oss med en fredelig feiring med hensyn til smitte og restriksjoner. Julaften tilbringer vi på småbruket og hit kommer min bror og svigerinne, min mor og Pål.

Alle rom bugner med blomster og pakkene ligger unner treet. Tootsie sitter å vakter pakkene. Jeg tror faktisk at hun skjønner konseptet og at hun må vente til julaften, rar liten tass. 

Jeg ønsket meg snø til jul men er faktisk like fornøyd med det vakre lyset og frosten som kom i dag. Det gnistrer i alle brusker, gress og trær, det er rett og slett litt magisk.

I år var det min gård som fikk pryde forsiden på årets juleutgave av Boligdrøm, det var stas. Flere av bildene i magasinet var fotografert i fjor men siden de skulle på trykk ventet jeg med å dele dem til nå.

Nå er det bare å komme i mål med de siste juleforberedelsene. Jeg skal bake kaken som jeg har delt her på bloggen tidligere i desember. Link til kakeoppskriften her.

Så skal det diktes til alle julegaver. Dette er en familietradisjon, vi dikter til alle pakker. Diktet skal ha litt glimt i øyet og gi et hint av det som gjemmer seg bak papiret. Denne tradisjonen skaper en aldeles magisk stemning på julaften. Pakkeåpningen blir ikke en hektisk affære der ingen får med seg hva som blir gitt i gave. Vi sitter i flere timer og alle følger med hva som gjemmer seg i pakken etter å ha ledd seg skakke til et kreativt og “sassy” dikt. Jeg må faktisk si at dette er det jeg gleder meg aller mest til i morgen!

Da gjenstår det bare å ønske alle en riktig fredfull og GOD JUL!

Klem Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *