Min hytte ligger ute til slags!

Da var tiden inne for å gi slipp på min kjære hytte. Jeg hadde veldig gjerne beholdt hytta hvis jeg hadde hatt mulighet men jeg ser at det blir litt mye for meg med småbruk og vedlikehold på begge steder når jeg har gårdsbruket alene. Jeg har et langt forhold til Rondane fjellområde, det går helt tilbake til min barndom. Da hadde bestemor og bestefar hytte ikke så langt unna der hytten min ligger i dag. Jeg elsker energien og naturen i området og for meg er dette stedet jeg nyter roen og senker skuldrene. Det siste året har jeg hatt endel hjemmekontor her oppe også, det har vært helt magisk.

Men nå om en uke kjører jeg opp for å holde visninger for mulige nye eiere av mitt lille drømmested. Jeg vet at det er noen der ute som kommer til å elske dette stedet like mye som jeg gjør og det blir så hyggelig å overlevere stedet til noen som tar kosen videre på “Mysro”.

Nå i dag ble hytten lagt ut på finn, klikk her for å besøke Finn annonsen.

Jeg ser tilbake på en utrolig morsom og spennende reise som hytteeier, hytten har prydet forsiden på Elle Decoration, den har vært nominert til årets hytte i Gullfjæren og på trykk i Bolifgdrøm samt Vakre Hjem & Interiør.

Her er noen bilder fra Mysro. Jeg har prøvd å skape en personlig litt leken og drømmende følelse litt utenom det vanlige hytte interiørene der ute. På hytta kan man tillate seg å skape en stemning man ellers ikke hadde turt i sitt hjem. Her skal man komme til en atmosfære som tar en med bort fra det daglige maset og gir en energi og plass for avslapping og ro. Jeg har hatt hytten nå i snart 6 år og må innrømme at jeg blir like glad hver gang jeg kommer til disse fargene  både inne i hytten og ute i naturen rundt. Rondane nasjonalpark er  et helt spesielt område, det er jo faktisk Norges eldste nasjonalpark!

Hytta ute:

Hoved hytten inne:

Her er bilder fra lille hytten som fungerer som gjestehus når jeg har besøk:

Kom på visning, det er bare å melde seg på hos min megler Camilla i Nordvik! Gleder meg til å vise frem hytten og at noen finner sin nye drøm i min hytte!

Klem Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *