Andrew Martin interior design review

Det er så stas å kunne fortelle at enda en stor “check mark” av mine mål på listen er krysset av.

Jeg er veldig stolt a at mine bilder er med i boken Andrew Martin Interiør Design Review!

Jeg har fotografert flere prosjekter for de fantastisk flinke interiør designerene i Colline Design. I fjor sendte de inn bilder av interiørprosjekter til juryen som vurderer bidragene som blir tatt opp til den viktige boken.

Denne boken er å betrakte som interiørdesignernes bibel. Den kommer ut en gang i året og den siste nå var nr. 26. rekken, altså har denne utmerkelse av godt interiørdesign vært aktuell i over 25 år.

Interiørdesignere fra hele verden sender inn bidrag til vurdering. Det er kun 100 designbidrag som blir valgt ut per år til å få deres prosjekter på noen av de 500 sidene i den gjeve boken. Ja, dette er virkelig en viktig utmerkelse, og ikke kun i Norge, Norden eller Europa men hele verden!

Da var det ekstra stas å være med å bidra med bilder i den siste utgaven av Andrew Martin Interior Design Review. Les mer om boken her: https://www.andrewmartin.co.uk/homeware/books/ami-design-review-book-26

Nå er det bare å fortsette å jobbe på, jeg har noen flere hårete mål å krysse av på listen min!

Klem Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *