Ny sofa forandret stuen

Da var det på tid med litt nytt her på gården. Jeg fikk lyst å gjøre om i stuen igjen. Det er ikke så lenge siden jeg pusset opp, men jeg har stadig lyst på noe nytt og denne gangen ble det et litt større møbel. Den gamle sofaen flyttet ut til studiobygget og inn flyttet den nye design sofaen til Tone Kroken.

Tone hadde fortalt meg at hun skulle i gang med designet av en møbelkolleksjon for Bohus. Jeg bare visste at det kom til å bli lansert noen godsaker jeg skulle få lyst på, Tone har skikkelig sansen. Og ganske så riktig så var det selvfølgelig en sofa jeg falt for.

Club heter dette lekre møblet og finnes å få bestilt i alle Bohus butikker, her er link til en 3-seter: https://www.bohus.no/sofa/3-seter/club-3-seter-xl

Sofaen er modul basert noe jeg digger for da kan jeg lett bruke modulene i ulike settinger. Jeg elsker store sofaer så jeg gikk like så greit for en 4-seter. Da er dert satt sammen 2 hjørnemoduler og 2 moduler med rygg. Siden det er 2 hjørne moduler så kan jeg dele opp denne lange sofaen og raskt gjøre om rommet så det er 2 stykk 2-seters sjeselonger, fantastisk.

Stoffet heter Vintage Sepia og passer perfekt her hos meg til det andre interiøret i stuen. Jeg er så fornøyd med den nye looken i stuen her på småbruket, tusen takk til Tone Kroken for et godt design av den flotte Club sofaen!

Ønsker deg en herlig søndags kveld!

Klem Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *