Country Luxe, boken er lansert!

Endelig var den dagen her, for nøyaktig 2 uker siden hadde vi lansering av boken Country Luxe A Private View.

Denne dagen har vi ventet lenge på Karen og meg. Hele jobben med boken startet i påsken 2022, da kom Karen til mitt småbruk for en workshop dag. Hun hadde fått meg anbefalt som fotograf av vår felles venninne Marianne Haga Kinder. Karen hadde et ønske om å få dokumentert huset hun har bygget på den Engelske lansbygde i Surrey rett utenfor London. Dette oppdraget sa jeg ja til, og den jobben var noe jeg gledet meg veldig til.

  

Boken kan kjøpes i vår egen nettbutikk: http://www.booksbykirja.com

Fotooppdraget fant sted 3 måneder etter at vi møttes, da satte jeg meg på flyet og reiste til Surrey. På stedet ventet meg en magisk eiendom som jeg brukte over en uke på å dokumentere.

Vel hjemme igjen på gården etter foto turen satte jeg igjen med et enormt fotomateriale og en følelse av at dette var noe mer enn bare en vanlig dokumentasjon for en reportasje i et interiør magasin. Dette måtte bli bok! Etter evaluering sammen med Karen var vi helt enige om at materiale skulle inn mellom harde permer. Vi brukte et helt år på å bearbeide foto og tekst for å endelig sitte klart med et materiale vi var 100% tilfredse med.

Etter en sommer med trykking og bokbinderi var vi endelig i mål og klare til å lansere vår felles pryd bok. En slik bok blir kalt «Coffee table book» siden den er vakker og passer inn i de fleste interiører, den skal ligge fremme på bordet. Men i tillegg har den store flotte bilder til inspirasjon som snakker med teksten til hvert kapittel i boken. Det er en bok skapt for å inspirere med en personlig historie, masse interiør og hage tips samt nydelige oppskrifter. Vi er veldig stolte av at boken er produsert i Norge og at vi har fått den svanemerket, det betyr mye for oss i forhold til at den er av høy kvalitet og kortreist!

I det siste har vi fått mange forespørsler om hvor boken kan kjøpes. Vi har etablert en egen nettbutikk der boken ligger ute for salg, her er lenken: www.booksbykirja.com

I tillegg ligger boken ute for salg på følgende butikker: Briskeby Gods Fornebu S, Frogner og CC Vest samt Haver interiør. Det er et begrenset opplag av boken så vi kan ikke gå ut bredt til alle bokhandlere og derfor etablerte vi egen nettbutikk for dem som ønsker kjøpe boken som ikke bor i nærheten av utsalgstedene.

Vi gleder oss til resten av reisen og fortsetter feiringen av vår nye pryd bok Country Luxe A Private View.

Klem Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *