OM MEG

Annette Nordstrøm
Født: 13 august 1975

Annette er oppvokst i Finland med Norsk mor og Finlandssvensk far. Hun flyttet til Norge som 18-åring. De første årene var Oslo hennes base der hun jobbet som frisør i 10 år.

Det var under tiden som frisørstylist hun fattet stort interesse for fotografering da jobbene ofte var i fotostudioer til anerkjente fotografer.

”Jeg skaffet meg et kamera i all hemmelighet, og øvde lenge uten at noen visste om min nye pasjon. Jeg satte flere netter i Photoshop for å lære bildebehandling, og hver ledig stund dagtid gikk til fotografering. En dag følte jeg meg trygg på mine kunnskaper og valgte å dele den nye interessen med alle rundt meg”

Samtidig som foto interessen tok form omskolerte hun seg til interiørkonsulent på Norges Kreative Faghøyskole.

Etter et år med interiørfoto eksperimentering fikk Annette sin første jobb som interiørfotograf i et Norsk interiørmagasin og siden har hun jobbet med foto produksjon for de fleste magasiner i Norge.

I 2014 ble Annette en del av verdens største foto agentur som har base i München Tyskland. Med agenten i ryggen nådde hun et av sine store del mål i 2016 å være på trykk i alle verdens kontinenter i løpet av et år.

Etter å ha bodd i Singapore og Marrakech er hun tilbake i Norge. Nå jobber hun med base på småbruket i Vestby som også er hennes hjem.

Annette jobber med: interiør design, interiør styling, foto, trendkonsultasjon, visuell kommunikasjon, sosiale medier og møbel design.