Årets sommerkjole

Da er det snart St. Hans feiring og sommeren skal egentlig være her for fult men den lar vente på seg. I fjor ble vi alle litt bortskjemt med det perfekte sommerværet som fulgte oss gjennom hele sesongen. Nå sitter jeg her på kjøkkenet og hutrer etter 5 timer med luking i hagen, slikt arbeid skal man egentlig bli varm av……

Sommeren og godværet føler jeg allikevel er rett rundt hjørnet og da skal jeg ta i bruk alle favorittplagg fra ferien i Spania. Jeg delte et innlegg i forrige uke der jeg viste frem den kule blusen fra Johnny Was og favoritt genseren fra Les Tricots D´o. Nå har jeg lyst å vise deg kjolen jeg har satt min elsk på fra årets kolleksjon til Devotion Twins, besøk deres Instagram her.

Kjolen fines i andre fargekombinasjoner men jeg falt helt for denne i grønn og hvit. Den er så relaxed og kul samtidig som den er pyntet med den kortere lengden på skjørtet foran og den hele lengden bak.

Jeg kjøpte en grønn kajal for å matche fargen på kjolen i sminken. Det synes jeg ble skikkelig fresht når huden i tillegg hadde fått litt farge etter et par dager i solen.

Nå håper jeg at dette er en kjole jeg kan gå med om noe dager på årets midsommer feiring. Pål og jeg skal ut i Oslo fjorden på det fantastiske stedet til Elisabeth og Jens, det har blitt en tradisjon det også som våre turer til Spania. Så da har jeg bestilt strålende sol og skyfri himmel uten vind!

I Norge er det Helene Aaby som er importør av Devotion. Besøk Facebook siden hennes her for mer informasjon og hvis du ønsker å få info om butikker som selger merket er det bare å sende henne en melding.

Nå tror jeg at jeg fyrer i peisen faktisk. Nyyyyt mandagskvelden du også!

Klem

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *